6 meest gelezen blogs van 2018

Een nieuw jaar is weer aangebroken … tijd voor een terugblik op de voorbije 12 maanden! Dit waren de 6 meest gelezen blogs op sarahbelwriting.be. Reistips deden het goed maar ook taal en SEO trokken de aandacht.

Misschien zijn deze blogs dit jaar op je sociale media gepasseerd en heb je nog niet de kans gehad om ze te lezen? Wel, dan is dit hét moment om even de tijd te nemen. Veel leesplezier!

1. Alles wat je wil weten over de West Highland Way

© Sarah Claes

Even geleden trok ik mijn wandelschoenen en trekkersrugzak aan om de Schotse Hooglanden te trotseren. Omdat het zo een magnifieke ervaring was, schreef ik er een blog over boordevol tips i.v.m. de route, uitrusting, planning, enzovoorts. Onderaan beleef je zelf de natuurpracht alvast een beetje dankzij een fotogalerij. 

Lees de reisblog over de West Highland Way >

2. De Azoren: reistips voor wandelaars en natuurliefhebbers

© Sarah Claes

Nog zo een blog over natuurwonderen en hiking, ditmaal op São Miguel, één van de Azoren‑eilanden. Het is dan ook een droombestemming als je houdt van imposante uitzichten gecombineerd met felle groen- en blauwtinten zonder een toeristische trekpleister te zijn.

In deze blog vertel ik je onder meer welke plekken je niet links mag laten liggen en waar je lekker kan dineren.

Ontdek mijn reistips voor de Azoren >

3. Waarom een taal leren wél belangrijk is

Geen reisblog deze keer, maar ook deze blog trok het afgelopen jaar heel wat lezers. Zie het als een antwoord op meningen à la ‘Ik heb geen vertaler nodig want ik heb Google Translate’ of ‘Latijn en Grieks zijn nutteloze studierichtingen’ of nog ‘Alleen Engels kennen, is nuttig.’  Daar ben ik het dus niet mee eens. 😉

Lees waarom talen leren volgens mij wél nuttig is >

4. Bezoek Granada en laat je betoveren!

Bezoek Granada - Sarah Belwriting Reisblog 4
© Tine Verhelst

Dit was de eerste blog van 2018 en meteen ook de eerste reisreportage op deze website! Leuk dat dit dus een van de meest gelezen blogs is. Ik schrijf over een plek die ik zowat als mijn tweede thuis beschouw aangezien ik er gewoond heb: Granada. Dit toppunt van Moorse cultuur in Spanje is absoluut een bezoekje waard!

Ontdek mijn reistips voor Granada >

5. Valencia: 5 redenen voor een citytrip 

Valencia Reisblog Sarah Belwriting 16
© Sarah Claes

Als je een citytrip wil doen in het voorjaar komt deze blog zeker van pas.

Valencia is een levendige en elegante stad waar je terechtkan voor een aanzienlijke snuif cultuur, voldoende fiesta (zeker tijdens Las Fallas) en de beste paella.

Lees meer in de reisblog over Valencia >

6. Op wandel in Schotland: over pubs, burgers en budget

Sarah Belwriting - Schotland Reistips
© Sarah Claes

Schotland was duidelijk ‘in’ in 2018, want naast mijn blog over de West Highland Way was ook dit artikel over pubs, burgers en budget een van de meest gelezen blogs op sarahbelwriting.be. Hier vind je mijn aanraders wat bars, logement en financiën betreft.

Ontdek nog meer tips voor je reis naar Schotland >

Wat staat er in 2019 op de planning?

Ook ik heb een goed voornemen voor 2019, namelijk schrijven over mijn reizen naar Nepal, Argentinië, Bosnië, IJsland, Berlijn, Europese eilanden, … evenals enkele plekken dichter bij huis. Houd zeker mijn blog en sociale media in het oog voor tips en foto’s!

Welke blog – uit bovenstaand lijstje of een andere – is jouw favoriet? Ik hoor het graag! En ook als je denkt ‘over die bestemming zou ik nu graag eens meer lezen’, of ‘ik wil meer tips over …’, laat het me weten, ik ben één en al oor. 😊

Bedankt voor de likes, de reacties en de aanmoedigingen in 2018. Ik kijk samen met jullie uit naar een avontuurlijk 2019! 

PS. Meer reisfoto’s? Volg me op Instagram!

« »© 2024 Sarah Belwritingprivacyverklaring
Website by Quantum Leap.

Sarah Belwriting
× Hallo! Sarah hier. :) Kan ik je helpen?