Ochtendmensen versus nachtmensen (Fja-Oeyen)

Sarah Belwriting - Ochtendmensen versus nachtmensen

“Springlevend in de vroege ochtend of op je energiepiek in de late uurtjes, je kan er zelf weinig aan doen. Of je een ochtend- of nachtmens bent, dat zit namelijk gewoon in je DNA.

Dus neen, vroeg opstaan met een fris hoofd kan je niet leren. Laat doorwerken en nog later onder het dons kruipen, dat word je niet gewoon. Tenminste niet als je zo niet geprogrammeerd bent.”

Lees meer

 

10 aandachtspunten voor een onderhoudscontract bij je webdesigner (Quantum Leap)

Sarah Belwriting - Blogs & nieuwsbrieven Quantum Leap Onderhoudscontract

“Een degelijk gebouwde website heeft – net zoals je wagen – met regelmaat onderhoud nodig. Je wilt toch dat je website perfect blijft werken, er mooi blijft uitzien én nog steeds makkelijk gevonden wordt in Google? Dan overweeg je best om een onderhoudscontract af te sluiten met je webdesigner.”

Lees verder

 

Top 5 redenen om naar Canada te reizen (Reishonger, i.s.m. Moonshots)

Sarah Belwriting - Blogs - Reisblog Reishonger

“Om wilde dieren te spotten, hoef je niet per se op safari in Kenia. Zolang je geen giraffen of olifanten wil zien, kan je in Canada terecht. Van grizzlyberen, coyotes, rendieren, lynxen, en beluga’s tot kleurrijke papegaaiduikers en rode kardinaalvogels. Om er enkele te noemen …”

Lees de volledige reisblog

 

Fiets mee met VELO 3840! (B-Classic)

Sarah Belwriting - Blogs & Nieuwsbrieven - B-Classic

“Zin om de benen los te gooien tijdens een jolige, smakelijke en muzikale fietstocht? Perfect, want wij staan te springen om weer te vertrekken op onze ronde van Loon.

23 april is het zover, dan trekken we met Rick de Leeuw op kop 30 kilometer lang doorheen het Haspengouwse groen, roze, wit, … Nu ja de exacte kleurtjes van de bloesems kunnen we nog niet voorspellen. Maar dat het een feest wordt, dat staat vast. Heerlijk ouderwets en ontzettend amusant.”

Lees verder

 

5 gezonde lunchideeën voor op het werk (ASAP, i.s.m. met Alfabetweter)

Sarah Belwriting - Blogs - ASAP - Alfabetwer - Gezonde lunchideeën

Elke keer weer die boterhammen met kaas of ham … Eerlijk, het doet je niet echt uitkijken naar de lunchpauze. Maar laat dat geen excuus zijn om ’s middags een kant-en-klare maaltijd te verorberen of – erger nog – met een lege maag verder te werken. Met een beetje organisatie kost het je amper moeite om een gezonde lunch te voorzien!

Lees verder

 

Waarom hebben sommige mensen een ochtendhumeur? (Fja-Oeyen)

Sarah Belwriting - Blog Fja-Oeyen Ochtendhumeur

“Het leven door een roze bril of het glas halfvol zien … ’s morgens vroeg lukt dat voor heel wat mensen niet meteen. Dat is tenminste het geval voor zowat 16% van de bevolking of 1,5 miljoen Belgen. Daarom vroegen we ons af: waarom hebben zoveel mensen er last van en hoe kan je dat ochtendhumeur verhelpen?”

Lees meer

 

5 wondermooie fietsroutes in eigen land (Lumiworld i.s.m. LETTERLAB)

Sarah Belwriting - Blog via LETTERLAB - Wondermooie fietsroutes

“Daar is de zon! Kriebelt het om op jouw fiets te springen? Met een van de volgende fietsroutes maak je er gegarandeerd een toffe daguitstap van. Kies jij voor op-en-top groen, een frisse zeebries of een snuifje Belgische geschiedenis?”

Lees meer

Vermijd spam met een WordPress captchaplugin (G-Zien/WPPlek)

Sarah Belwriting - Blogs & Nieuwsbrieven - WPPlek

“Spam tegenhouden is geen eenvoudige opdracht tegenwoordig. Via formulieren op je website proberen spambots binnen te geraken. Hoe je dat vermijdt? Wel, een WordPress captcha plugin houdt automatische spam alvast tegen.”

Lees verder