Sarah Belwriting biedt je onder meer de volgende diensten:

SEO-copywriting
Blogs
Reisreportages
E-books en andere online copywriting voor bedrijven
Vertalingen
Offline teksten
Eindredactie
SEO-rewriting
Transcriptie en (vertaling van) ondertiteling

SEO-copywriting

Ik schrijf teksten voor je website met als doel een hogere ranking in de Google-zoekresultaten op de gewenste zoektermen. Werk je met WordPress? Dan zet ik de tekst op jouw vraag zelf online en breng ik ook de metabeschrijvingen, tags, alt-attributes, e.d. in orde. Ook dat is SEO-copywriting

Blogs

Elk bedrijf en elke organisatie heeft baat bij een blog. Naargelang de sector en het onderwerp kiezen we samen de ideale werkwijze: opzoekwerk, interviews, briefings, enz. Natuurlijk schrijf ik ook deze teksten steeds SEO-proof! Diensten Sarah Belwriting - Copywriter Reisblog en SEO-copywriting

Reisreportages

Reizen is niet alleen mijn passie, ook (gedeeltelijk) mijn job. Reistips voor specifieke bestemmingen in binnen- of buitenland? Reisblogs of -verslagen voor jouw organisatie of toeristische website? Absoluut mijn ding!

E-books en andere online copywriting voor bedrijven

Heb je een onderwerp of leuke ideetjes in gedachten maar een creatieve pen nodig om je kennis in praktijk om te zetten? Of je het nu in de vorm van een e-book of social media posts wil, ik zorg ervoor.

Vertalingen

Dankzij mijn opleiding en ervaring, spreek en schrijf ik in het Nederlands (moedertaal), Spaans, Frans en Engels. Ik zorg dus graag voor zowel copywriting als vertaling van je teksten. Voor vertalingen naar talen die niet mijn moedertaal zijn, werk ik trouwens samen met native speakers in de doeltalen zodat elk nuance in de tekst juist overkomt.

Diensten Sarah Belwriting - Magazine Journalist

 

Offline teksten

Hoewel online aanwezigheid essentieel is tegenwoordig, blijft het ontzettend aangenaam om een magazine te doorbladeren of een folder bij de hand te hebben.

Op basis van research, briefings, interviews in het Nederlands, Spaans, Engels of Frans, stel ik magazineartikels voor je op. Ook de redactie van brochures en andere commerciële communicatie is een van mijn diensten.

Eindredactie

Hebben je eigen teksten of vertalingen revisie nodig? Ik lees je schrijfsels na op spelling, grammatica en inhoud of sta in voor een volledige rewriting.

SEO-rewriting

Misschien heb je al wat tekst ter beschikking maar is deze niet aangepast voor online gebruik. Dat breng ik voor je in orde in het Nederlands, Frans, Spaans of Engels.

Transcriptie en (vertaling van) ondertiteling

Heb je video’s die ondertiteling nodig hebben in het Nederlands, Frans, Engels of Spaans? Ik zorg voor transcriptie van de dialogen in de video en de vertaling van die tekst en zet de ondertiteling op de video. Minder werk voor jou!

 

Benieuwd of mijn schrijfstijl jouw ding is? Bekijk dan even de pagina’s Referenties en Recent Werk. Of vraag om meer info over de diensten van Sarah Belwriting.