Evisumservice (i.s.m. Moonshots)

Sarah Belwriting - Herschrijvingen & revisies - Evisumservice

“Een rondreis of korte trip naar ‘the land Down Under’ gepland? Terwijl jij de route uitstippelt en je koffers pakt, regelen wij het toeristenvisum voor jou. Het is supereenvoudig: je vult het aanvraagformulier in en wij bezorgen je binnen 5 dagen het officiële visum!”

Bekijk de volledig site

Defensie (i.s.m. LETTERLAB)

“Defensie beschermt in opdracht van de regering de belangen van ons land en van zijn burgers. Binnen het kader van de NAVO en de Verenigde Naties nemen we deel aan buitenlandse opdrachten en brengen vrede en veiligheid in andere landen. We helpen landen heropbouwen en leiden hun legers op.”

Bekijk de volledige brochures van de verschillende componenten

StampMedia

Sarah Belwriting - Herschrijvingen - StampMedia

“Dwang in de zorg, het blijft een heikel punt in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Zowel in Vlaanderen als in Nederland nam het aantal gedwongen opnames de laatste jaren enkel toe. Hoe komt dit? We spreken met enkele (ex-)patiënten, artsen en professoren in de psychiatrie.”

Lees het volledige artikel

Huis Nachtegaal (i.s.m. Quantum Leap)

“Leren omgaan met tegenslag en stress. Nieuwe energie vinden en positiever in het leven staan. Daar begeleid ik je graag bij. Als jouw persoonlijke coach en wandelcoach neem ik je mee op weg om jouw mentale kracht te ontdekken. De kracht die je nodig hebt om jouw toekomst aan te pakken, die jou weer perspectief geeft en je persoonlijke groei garandeert. “

Bekijk de volledige site

Kempenklok (herschrijvingen i.s.m. Zinnig)

“Werken in je eigen regio is fantastisch, toch? ’s Ochtends vlug op het werk, ’s avonds snel thuis, geen files, … het is een knappe tijdsbesparing. Wel, Kempenklok helpt je graag op weg. Wekelijks krijg je zowel op deze website als in ons magazine een overzicht van de vacatures in je buurt. Houd onze info dus in de gaten!”

Lees verder