Graphius: verschillende magazines

“Een buitengewone plek van koninklijke pracht en praal in Londen, dat is de Queen’s Gallery kort samengevat. Erg kort samengevat in feite, want er is ontzettend veel te ontdekken in deze unieke Britse galerij. Met een indrukwekkende collectie van kunstwerken, koninklijke interieurs van de laatste 500 jaar en exotische objecten van over heel de wereld kijk je natuurlijk je ogen uit.” (researchartikel over Queen’s Gallery, herfsteditie 2017 Graphius Magazine)

“Te midden van de Parijse bedrijvigheid en de aangename ambiance van quartier Beaubourg trekt al van in de verte het kleurrijke, binnenstebuiten gekeerde gebouw de aandacht: Centre Pompidou. Een museum met naam en faam sinds 1977, naar een idee van voormalig Frans president Georges Pompidou en ontworpen door architecten Rogers en Piano.” (dubbelinterview met aftredend en huidig directeur van Editions Centre Pompidou, wintereditie 2018 Graphius Magazine)

Bekijk de meest recente editie hieronder. Artikels van mijn hand: “Marilyn, door het oog van Milton”, “Blik op de toekomst”, “Franse gastronomie met cachet”, “Van Jaipur tot Iznik” en “Nummer één in coupons”.

Raf Ketelslagers (i.s.m. Zinnig)

Een voorvechter van puurheid. Van echte beelden als rustpunt in een wereld van vluchtige berichten en likes. Van simpliciteit en grootsheid in details. Met die visie en zin voor creativiteit gaat fotograaf Raf Ketelslagers inmiddels al 16 jaar te werk. (…) 

Naast de prachtige resultaten in digitale fotografie, erkent Raf Ketelslagers de waarde van het analoge werk. Als ambacht. Als authentieke, artistieke uitdrukking. De tijd nemen om naar een foto te kijken, de lijnen en de beweging te ervaren. Raf Ketelslagers ziet het als een vorm van respect voor de creativiteit van de maker.

Bouwen aan Limburg: diverse interviews met ondernemers in de bouwsector

90 jaar lang al houdt het familiebedrijf Vandebos stevig stand in de bouwsector. Wat ooit begon als een kleine schrijnwerkerij is inmiddels uitgegroeid tot een bouwonderneming met een 100-tal medewerkers, een groots machine- en wagenpark op een terrein van meer dan 15.000 m² én een ijzersterke reputatie. Dat de firma nog steeds groeit en bloeit bewijzen trouwens ook de vele prijzen die Vandebos de afgelopen jaren in de wacht sleepte voor snelle groei, bouwteam, ondernemerschap, en zoveel meer.

Boekje met fietstips voor Toerisme Limburg: diverse interviews

Wie is Mikael Colville Andersen? Als zijn no-nonsense TED-talks of zijn (voormalige) bedrijf Copenhagenize niet meteen een belletje doen rinkelen, dan ken je hem misschien wel als presentator van The Life-sized City, waarin hij innovatieve stadsprojecten bestudeert.

Men noemt hem wel eens de fietspaus, de rockster van het urbanisme of zelfs de Tom Cruise van urban cycling … Wel, deze Kopenhagense stedenbouwkundige en designer ziet steden fietsvriendelijk maken in ieder geval niet als een mission impossible. Integendeel.

“Ik omschrijf mezelf nog het liefst als een ongeduldige idealist. Ik wil verandering zien, nu. Geen excuses.”

Kolmont: projectbrochures, folders, … (i.s.m. met Zinnig)

“Je woont graag in het groen, maar niet in the middle of nowhere. Je geniet van sociaal contact, maar vindt rust ook van belang. En je wil natuurlijk niet te lang onderweg zijn naar je werk of een supermarkt. Veeleisend? Helemaal niet. Vraag het aan een inwoner van Meldert en hij zal je meteen bevestigen dat al deze wensen vervuld worden in dit gezellige dorp.” (Meldepark, Lummen)

“Dagelijks genieten van een gemoedelijke sfeer en optimaal wooncomfort. Dat is Ekkelgarden. Alle faciliteiten die je nodig hebt nabij, zonder de drukte van het stadscentrum voor je deur. Een buurt waar altijd wat te beleven is, waar kinderen samen spelen en volwassenen gezellig keuvelen. Maar ook een plek waar je rust vindt, wandelend op de Dreef of langs de waterkant.” (Ekkelgarden, Hasselt)

Bekijk de brochures

Belisol: klantenmagazine (i.s.m. Propaganda)

Geprint glas: artistiek en apart

Sarah Belwriting - Magazines, brochures, interviews - Belisol

“Nieuw op de markt: geprint glas. Met deze leuke optie druk je jouw stempel op je ramen en deuren. Je kiest dus niet langer het type glas, maar ook hoe origineel je het maakt. Hoe zit dat juist in elkaar? En welke mogelijkheden zijn er?”

Lees verder

Belisol vakmannen aan het woord

“Belisol zet haar vakmanschap en expertise volledig in het teken van de klant. We interviewden 3 van onze vakmannen die zich dagelijks voor de volle 100% inzetten, steevast met één doel: tevreden klanten!”

Bekijk de online versie van dit artikel