Want webteksten zijn het waard …

Tijd om werk te maken van je webteksten, toch? Want een blog voor je bedrijf, dat bezorgt je enkel pluspunten. Minstens 5 voordelen, dat las je al. Voor je online zichtbaarheid, drempelverlaging voor mogelijke klanten en Google-ranking doet het wonderen!

Zelf geen tijd of talent om kwalitatieve SEO-copywriting te voorzien? Je voornemens voor je online marketing van dit jaar nog niet waargemaakt? Laat het aan Sarah Belwriting over. Degelijk, relevant, informatief en SEO-proof, daar zorg ik graag voor.

Promotie blogs vanaf 10 stuks

Meteen met regelmaat een nieuwe blog voor je bedrijf op je site, dat is extra handig. Samen maken we een planning op voor een half jaar of een jaar. Hoeveel blogs je per week of maand wil, dat bepaal je helemaal zelf. Bestel je er minstens 10, dan krijg je 10% korting!

En de onderwerpen? Qua werkwijze zijn er verschillende mogelijkheden. We stellen samen een lijst onderwerpen op of ik bedenk zelf relevante thema’s voor je bedrijf of project. De blogs krijg je ruim op tijd, zodat je elke week/maand beschikt over voldoende stuks. Vervolgens kijken we wat voor jou het handigst is:

  1. Ik interview je via mail, telefonisch of tijdens een meeting.
  2. Ik baseer me op opzoekwerk (in de mate van het mogelijke).
  3. Je bezorgt me een briefing (vb. relevante lectuur, basistekst of ingevuld briefingformulier).

Natuurlijk hangt de werkwijze ook af van het specifieke onderwerp, de doelgroep, het  jargon, e.d.

WordPress-website voordelen

Helemaal zonder SEO-zorgen ben je als ook de details in je Content Management System (waar je tekst op je site zet) in orde zijn, zoals de tags, metabeschrijving, hoofdkeyword, categorie, Alt-tekst, afbeeldingen. Ook daar kan je Sarah Belwriting voor inschakelen, indien je over een WordPress-website beschikt. Ik plan dan telkens de (goedgekeurde) blogs online voor je in en breng alles wat erbij hoort in WordPress in orde. Minder werk voor jou!

Neem contact met me op om jouw bedrijfsblog te bespreken, om de promotie blogs aan te vragen of een vrijblijvende offerte te verkrijgen! 

Ontdek alle diensten van Sarah Belwriting.

Foto ©Sarah Claes. Locatie: Akranes, IJsland