Website Hof der Heerlijckheid (i.s.m. ats & dots)

Sarah Belwriting - Tekst website via ats & dots Hof der Heerlijckheid

“Bij Hof der Heerlijckheid kom je tot rust, dat garanderen we je. Boek een romantisch weekendje met twee in onze charmante vakantiewoning. Want waarom zou je niet ontspannen tot in de toppen van je tenen? Plan een leuk uitje met het hele gezin in de Limburgse natuur en hippe steden in de buurt. Fiets of wandel je benen los en je hoofd leeg in hemels Haspengouw. Verwen je smaakpapillen in een van de gemoedelijke restaurants die Haspengouw rijk is. Hof der Heerlijckheid heet je welkom!”

Bekijk de volledige website

Boers en Peusens

“Noem ons gerust durvers. Coaches. Raadgevers. Avonturiers. Rebellen. Maar nooit roekeloos. Wel vastberaden en doordacht. Ondernemen, doen we immers al een leven lang. Van starters bijstaan tot molens restaureren en software ontwikkelen.

We steken de handen uit de mouwen. We laten onze hersenen op volle toeren draaien. Zo zijn we. Beschouw ons dus als je klankbord. Als een vertrouweling die je bijstaat en je aanspoort om je plannen waar te maken en je grenzen te verleggen.

Met een glas-halfvol-mentaliteit en nieuwsgierigheid naar de toekomst. Met gezond verstand en menselijkheid. Want elke onderneming is een uitdaging, een sprong in het diepe. Daar heb je lef voor nodig.”

Sané Thermen

Sarah Belwriting - Webpagina's - Sané Thermen

“Sané Thermen denkt bij ontspanning aan alle zintuigen, dus ook aan je smaakpapillen! Een klein hongertje, een lichte lunch of een uitgebreid diner, in ons Sané Restaurant vind je zonder twijfel waar je zin in hebt. Natuurlijk passen onze topkoks het menu steeds aan naargelang het seizoen. Kan je niet wachten tot je in Tongeren bent? Bekijk dan alvast de menukaart van dit seizoen. Kom ook zeker langs op één van onze vele themadagen.”

Lees nog meer webteksten voor Sané

 

OASE / Xylos

“Een budgetplanner, offertetool of helpdesktoepassing op maat van je bedrijf of organisatie maken? Je klanten nieuwe producten aanbieden of een overzicht geven van de geplande evenementen via een handige app? Dat kan nu iedereen gemakkelijk zelf realiseren dankzij PowerApps.”

Lees verder

 

Frutec (i.s.m. Input International)

Sarah Belwriting - Websites - Frutec - Input International

“Je fruit overkappen, dat is gewoon slim. Regen, hagel, wind, zon, vogels, ongedierte … je teelt – evenals je inkomen – is voortdurend kwetsbaar. Met hagelnetten, regenkappen of gesloten gewasbescherming maak je komaf met die risicofactoren.”

Bekijk de volledige site

M-Advocaten (i.s.m. Quantum Leap)

Sarah Belwriting - Websites tekst - M-Advocaten

“Na een grondige analyse van uw dossier mag u rekenen op een openhartige juridische prognose en inschatting van de kosten. Zo weet u meteen hoe u ervoor staat en hebt u meer kans op succes. Bovendien helpen wij u waar het kan om de kosten te drukken.”

Bernard & Jos Grondwerken

Vakmanschap en jarenlange ervaring in algemene grondwerken, voortdurende gedrevenheid én een persoonlijke aanpak. Daar kan je sinds jaar en dag op rekenen bij Bernard & Jos.

Natuurlijk wil je één aanspreekpunt van offerte tot uitvoering. Dat begrijpen wij volkomen. Daarom heb je bij Bernard & Jos steeds rechtstreeks contact met de zaakvoerder, die voor jou de juiste experts voor jouw project uitzoekt.

Resultaat: vlotte communicatie met je vertrouwde grondwerkenspecialist in Limburg en perfect afgewerkte opdrachten!

Strongbarz (oefeningen)

“Een body push-up is misschien wel de meest gekende work-outoefening in bodyweight training. Voor deze oefening bestaan er verschillende variaties: van eenvoudig tot gevorderd. De moeilijkheidsgraad bepaal je dus helemaal zelf.

Plaats je handen op schouderbreedte op de grond. Laat je benen daarbij enkel steunen op je tenen. Je lichaam zou een rechte lijn moeten vormen.

Richt nu je blik vooruit en buig lichtjes door je ellenbogen. Laat je lichaam – nog steeds in rechte lijn – zakken tot je borstkas de grond net aanraakt. Dat is het moment om vanuit je handen je armen weer te strekken en in startpositie te komen. Je eerste push-up zit erop!”

Ontdek alle oefeningen